Türkiye’yi şoke eden cinayet çözüldü! Müge Anlı’ya çıkan anne ve kız gözaltına alındı

Türkiye’yi şoke eden cinayet çözüldü! Müge Anlı’ya çıkan anne ve kız gözaltına alındı

Müge Anlı’nın programında bir cinayet daha aydınlatıldı. 10 gündür kendisine ulaşılamayan Gazi Akbıyık’ın kızı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gazi Akbıyık cinayetinin detayları Müge Anlı’nın programında ortaya çıktı. Akbıyık’ın kızı, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Anne Kıymet Albayrak ise cinayetle ilgisinin olmadığını söyledi. İşte olayla ilgili detaylar…

Vahşi cinayetin perde arkası Müge Anlı’nın programında ortaya çıktı. İddiaya göre Gazi Akbıyık’ın kaybolmasından şüphelenen aile fertleri Müge Anlı’nın programına çıkarak Akbıyık’ın bulunmasını istediler.

Kıymet Albayrak, boşandığı eşi Gazi Akbıyık’ın kendisine şiddet uyguladığını ancak korktuğu için kimseye söyleyemediğini ifade etti.

Dün ise Gazi Akbıyık ile Kıymet Albayrak’ın 14 yaşındaki kızı A.A., emniyete giderek babasını annesinin öldürdüğünü söylemişti. Bunun üzerine ilçe emniyet amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri, ailenin yaşadığı evde incelemede bulundular.

GENÇ KIZ CİNAYETİN DETAYLARINI ANLATTI

Bugün ifadesini değiştiren A.A., Müge Anlı’nın programına katılarak Türkiye’yi şoke eden açıklamalarda bulundu. Genç kız, “O gece babam eve alkollü gelmişti. Annemle aralarında kavga çıktı. Anneme silah çekti. Ben de annemi korumak için araya girdim. Silah patladı ve babam hayatını kaybetti. Böyle olsun istemezdim, çok pişmanım” şeklinde konuştu.

ANNE KIZINI KORUMAK İSTEDİ!

Kızı A.A.’yı korumak isteyen anne Kıymet Albayrak ise, “Cinayeti ben işledim” diyerek suçu üstlenmek istedi ancak genç kız, annesini korumak için bu cinayeti işlediğini söyledi ve ayrıntıları aktardı.

ANNE VE KIZ GÖZALTINA ALINDI!

Genç kızın, “Annem için her şeye değer” demesinin ardından Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu. Gazi Akbıyık’ın eski eşi Kıymet Albayrak ve kızı, programın sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere Afyonkarahisar’a götürüldü. 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.