Türkler ümmet değil mi?, Filistin Türkiye'yi sırtından hançerledi

Türkler ümmet değil mi?, Filistin Türkiye'yi sırtından hançerledi

Türkiye'nin bölücü terör örgütü tehditini ortadan kaldırmak için Suriye'nin kuzeyine başlattığı operasyona Arap Birliği'nden kınama tepkisi geldi. Kınama kararına imza atan ülkelerin arasında Filistinin de bulunması, herkesi şoke etti.

Barış Pınarı Harekatı başlayınca Türkiye'yi kınayan ülkelerin arasında, Türkiye'nin en büyük desteği gösterdiği Filistin'in de yer alması dikkat çekti.

 

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda 2. güne girilirken, Arap Birliği toplandı. Harekat başlamadan önce de açıklamalarda bulunan Arap Birliği, Türkiye'nin terör operasyonuna karşı çıktıklarını duyururken, Birlik Genel Sekreteri Gheti, yaptığı açıklamada Türk askerinin Suriye topraklarından çıkması gerektiğini söyledi.

 

Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın kınandığı bir de bildiri yayımlanırken, bildiriye destek çıkan ülkelerin arasında Filistin'in de olması tepki çekti. İsrail'in zulmüne karşı Türkiye'nin desteğini her zaman alan Filistin'in yaptığı sosyal medyada da büyük tepki alırken, "Nankörler, sırtımızdan vuruyorlar" şeklinde yorumlar yapıldı.

 

FİLİSTİN'E BÜYÜK TEPKİ VAR

Filistin'in bu kararı Türkiye'de büyük tepki aldı. Sosyal medya kullanıcıları tepkilerini şöyle dile getirdiler.

 

Sosyal medyadan yorum yağdı

"bu  filistinlilerin hepsinin türkiye'de ellerinde türk kimlikleriyle gezdiklerini gördükçe kahroluyorum. bu adamlar daha sonra türk kimliklerini kullanarak avrupaya oraya buraya gitmek istiyorlar daha doğru düzgün türkçe bile bilmiyorken ellerindeki türk kimliklerini kullanıyorlar ve ülkemizi rezil ediyorlar ee avrupalı da haklı türkiye'nin oy için tüm ipsiz sapsız dallamaya türk vatandaşı kimliği dağıttığını biliyor ve gerçek vatandaşlara da suriyeli, filistinli ne idüğü belirsiz insan muamelesi yapıyor."

 

"filistin filistin diye kendini paralayanlara ibret olsun diyeceğim ama ne çare onlar ders almaktan anlamayan budalalardır.

önemli olan şahsi çıkarlar kişisel başarılardır bu devletler için de böyledir.

filistin’in başına gelenlerle artık ilgilenmememiz gerektiğini bize gösterir".

 

Siyasetcafe.com


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum