Tutuklanan cinci hocanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Tutuklanan cinci hocanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl bir kız çocuğunu taciz ettiği görüntüleri ortaya çıkan, tacizci hocanın yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

İstanbul Esenler'de kendini hoca olarak tanıtarak evliliklerinde kocalarıyla aralarında problem olduğunu söyleyen birçok kadına cinsel tacizde bulunan şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Tutuklanarak cezaevine gönderilen tacizci hocanın geçtiğimiz yılda bir kız çocuğunu taciz ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı.

 

YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

 

Kendini hoca gibi tanıtan B.D. isimli şahıs, geçtiğimiz günlerde taciz iddiaları nedeniyle tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

O tacizci hocanın yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

 

İşte o video:

 

 

TÜM SUÇLAMALARI REDDETTİ

 

Tutuklanan sahte hocanın savcılıktaki ifadesi de ortaya çıktı. Şahıs, kendisine yöneltilen taciz ve para istediği iddialarını reddetti.

 

Bakırköy Adalet Sarayı'nda savcılık ifadesi alınan şüpheli B. D. şu ifadelerde bulundu:

 

"Geçimimi kiraya vermiş olduğum iki dairemden aldığım para ile sağlıyorum. 15 gün kadar önce E. B. eşine 'Boş ol' dediğini, bu yüzden nikahlarının düştüğünü söyleyerek beni nikah tazelemem için evlerine çağırdı. Ben de 'Sinirle söylenmiş söz geçerli olmaz, nikahımız düşmez, tövbe edin' dedim. Şahıslara orada bulunan kişilerin huzurunda tövbe ettirdim. Dini nikah kıymadım, şahıslardan para istemedim. E. B. istemediğim halde bana 300 lira para verdi. Verirken de 'Evime geldiğin için kendi rızamla bu parayı veriyorum' dedi."

 

"BANA KUMPAS KURULDU"

 

E.B'ye 'Ayrı odanız var mı' şeklinde soru sormadığını öne süren Burhan D'nin kendisine kumpas kurarak para istediğini, para vermediğinde ise kameraya aldığını söylediği görüntüleri insanlara dağıtacağını ve itibarını kaybettireceğini söylediğini iddia etti. Burhan D, E.B'nin kendisinden para istediğini de öne sürerek, "Kabul etmedim. Ben kimseyi bu zamana kadar taciz etmedim." dedi.

 

PKK SEMPATİZANI ÇIKMIŞTI

 

Esenler'de evliliklerinde problem yaşayan birden çok kadına, kocalarıyla aralarındaki problemleri çözeceğini söyleyerek tacizde bulunan B.D.'nin terör örgütü PKK sempatizanı olduğu da öğrenilmişti.

 

hoca-kiligindaki-sapik-tacizci-pkk-sempatizani-siyasetcafe.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum