TÜYAP Kitap Fuarı başlıyor

TÜYAP Kitap Fuarı başlıyor

 TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.  tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Büyükçekmece'de bulunan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 800 yayın evi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla hazırlanan fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan 300 kültür etkinliğinde ve binlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla bir araya gelecek.


 
Girişin öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olduğu 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek; fuarın son günü 10 Kasım Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecek.

 

 

Eş zamanlı olarak yapılacak olan 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve 29. İstanbul Sanat Fuarı Resmi Açılış Töreni 2 Kasım günü saat 12.00'de gerçekleşecek. Güner Özkul sunacağı açılış töreninde; TÜYAP Kültür Fuarları Kurumsal İletişim Müdürü Cemran Öder, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Kenan Kocatürk, Uluslararası Yayıncılar Birliği Başkanı Hugo Setzer, TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu Başkanı Doğan Hızlan, 29. İstanbul Sanat Fuarı Onur Sanatçısı Mevlüt Akyıldız, 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Adnan Özyalçıner, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy birer konuşma yapacaklar. 

 

siyasetcafe.com

 

 

  

EKREM İMAMOĞLU

 

ALİ YERLİKAYA

İstanbul Valisi

MEHMET NURİ ERSOY

T.C. Kültür ve Turizm Bakanı

 

12.00-13.00

Yer: Karadeniz Salonu

Sunucu: Güner Özkul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.