Twitter Blue artık Türkiye'de: Fiyatı gündem oldu

Twitter Blue artık Türkiye'de: Fiyatı gündem oldu

Twitter’ın premium abonelik hizmeti Twitter Blue, Türkiye'de hizmete girdi. Yeni hizmet, Türkiye'ye geldiği gibi gündem olurken, bazı kullanıcılar döviz kuru üzerinden belirlenen abonelik ücretini pahalı bularak tepkilerini dile getirdi.

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın satın almasından beri aldığı tepkilerle gündemden düşmeyen sosyal medya platformu Twitter, bu kez de yeni hizmete giren premium abonelik hizmeti Twitter Blue nedeniyle gündem oldu. Özel fiyatlandırma bekleyen bazı kullanıcılar, bunun yerine döviz kurları üzerinden belirlenen abonelik ücretine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Twitter Blue'nun iOS sürümü aylık 209 TL ve yıllık 2 bin 199 TL ile kullanıcılara sunuluyor. Web sürümü ise aylık 150 ve yıllık bin 569 TL fiyatlarıyla öne çıkıyor. Android sürümlerde ise henüz hizmete girmiş değil. Üyeliğin ABD'deki fiyatları 11 dolar ile 114,99 dolar arasında değişiyor.


TWITTER BLUE NEDİR?


Twitter Blue, mavi onay işaretinin yanı sıra abonelere Twitter deneyimlerini geliştirme ve özelleştirme yolu sunmak amacıyla kurulmuş ücretli bir üyelik. Blue üyeliğinin Twitter'ı kişiselleştirmeye yardımcı olmak için tasarlandığı ve herkesin kullanımına sunulmadan önce en yeni özelliklere erişim olanağı sağladığı belirtiliyor.

Bu özellikler arasında,"Tweeti Düzenleme, Yer İşareti Klasörleri, Özel uygulama simgeleri, NFT Profil Resimleri, Özel Temalar, Özel gezinti, Sohbet Odaları Sekmesi, Popüler Makaleler, Okuyucu Tweeti Geri Al, Sohbetlerde öncelikli sıralamalar, Daha uzun videolar yükleme seçeneği, Daha az reklam, Daha uzun Tweetler ve SMS ile iki faktörlü kimlik doğrulama" gibi birçok farklı seçenek yer alıyor.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.