Twitter Kullanıcıları Bu Uygulamayı Çok Sevecek

Twitter Kullanıcıları Bu Uygulamayı Çok Sevecek

Twitter, Video Web Sitesi Kartı özelliğini açıkladı. Bu format, markalara Twitter’da videonun gücünü kullanıp, hedef kitlelerinde merak uyandırmak böylelikle onları kendi web sitelerine çekmesine imkan sağlıyor.

Twitter, markaların yayınlamış olduğu videoyu izleyip ilgili konu hakkında daha çok bilgi almak veya anında harekete geçmek için kullanıcıları markanın web sitesine çekmeyi başaran Video Web Sitesi Kartı isimli yeni özelliğini açıkladı. 

Hayranların ilgisi video sona ermeden web sitesine gitmiş oluyor.

Bir marka, kullanıcıları Twitter’da yayınladığı yaratıcı bir videonun gücüyle web sitesine çeken Video Web Sitesi Kartı’nı, First View’ün yüksek erişimi ile birleştirmek isteyebilir. 

Bu doğrultuda, bu birleşme bir ürün lansmanını duyurmak, gezginleri bahsi geçen tatil lokasyonu hakkında daha çok bilgi almak için yönlendirmek veya yeni bir video Oyunun satışlarını çoğaltmak için oyun oynamaya davet etmek için de kullanılabilir. 

Video Web Sitesi Kartı, tüketicinin içerikle etkileşime geçmesi, içerik hakkında daha çok bilgi alması ve bundan diledikleri şekilde faydalanması için önünde bulunan bütün engelleri kaldırıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.