Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği ekleniyor

Twitter'a sesli ve görüntülü arama özelliği ekleniyor

Elon Musk'ın satın alımı sonrası bir türlü raya oturmayan ve çeşitli olaylarla kullanıcısını çileden çıkartan Twitter'a şimdi de 'sesli ve görüntülü arama' özelliği geliyor.

SİYASETCAFE.COM'U THREADS'TE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

Twitter yine gündemden düşmüyor. Sürekli kısıtlamalarla gündeme gelen Twitter bu kez yeni sunacağı bir özelliği açıkladı fakat bu özelliği de kimsenin 'sormadığı' çok açık diyebiliriz.

Twitter'da tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway, yakında platforma hem görüntülü hem de sesli arama yapılabileceğini açıkladı.

Conway, Twitter hesabın üzerinden yaptığı bu açıklamada yeni özelliğin görüntüsünü de paylaştı. Detaylara girmeyen tasarımcı, görüntü, arayüz ve özelliğin nasıl çalışacağını anlattı.

Ekran görüntüsüne baktığımızda DM bölümünde değişiklikler olacağını görüyoruz. “Sesli arama” ve “Görüntülü arama” seçeneklerinin yer alacağı arama simgesi, sağ üst yerleştirilmiş ve sol ata da bir '+' simgesi eklenmiş. Bu 'artı' işareti ile GIF ekleme gibi işlevler halledilecek.

Video ve sesli görüşme özelliğinin Twitter'a ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi yok. Ayrıca bu özelliğin sadece ücretli Twitter Blue kullanıcılarına mı sunulacağı yoksa herkese mi geleceği bilinmiyor. Fakat yüksek ihtimalle bu özellik ücretli abonelere özel olacak.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.