Twitter’a yeni özellik

Twitter’a yeni özellik

Bugünden itibaren Twitter’daki sohbetleri takip edebilmek çok daha kolay olacak. Bundan böyle tek bir dokunuşla herhangi bir konu hakkındaki sohbetleri de takip edebileceksiniz.

Yeni gelen özellik ile birlikte artık konu başlık önerileri ana sayfanızda yer alacak ve halihazırda Twitter’da takip ettikleriniz; aramaya meyilli olduğunuz konulara bağlı olarak arama çubuğunuzda belirecek.

 

İster favori müzik grubunuz olsun ister tuttuğunuz takım ya da ünlü bir isim olsun, Twitter’da bir konuyu takip etmeyi seçtiğinizde konuyla ilgili uzmanların, hayranların ya da konu hakkında konuşmaya eğilimli olan pek çok hesaptan gelen Tweet'leri göreceksiniz.

 

Önceden, belirli hesaplar izleyerek, arayarak ya da en son için Araştır sekmesine bakarak neler olup bittiğini takip etmenin en iyi yolunu bulmak için tüm iş kullanıcıya düşüyordu. Şimdi ise tek bir dokunuşla neye önem verdiğinizle ilgili en alakalı ve ilginç Tweet'leri görme seçeneğine sahipsiniz. Bu özellik önümüzdeki aylarda twitter’ın sizi takibiyle ve en çok neyle ilgilendiğinizi bildiği için, ‘konu önerileri’ daha da kişiye özel olacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.