Twitter'a yeni özellik! Herkes yanıt veremeyecek!...

Twitter'a yeni özellik! Herkes yanıt veremeyecek!...

Popüler sosyal ağladan birisi olan Twitter'da uygulanacak yeni özelliğe göre, kullanıcılar istemedikleri kişilerden gelen yanıtları engelleyebilecek. “Bu tweeti kimler yanıtlayabilir” özelliği şimdilik bazı kullanıcılara açıldı.

Twitter'da yapılan radikal değişiklik sayesinde, size kimlerin yanıt verebileceğini seçeceksiniz. Dilerseniz, takipçiniz olmayan kullanıcılar sizin tweetlerinize yanıt veremeyecek.

Bugünden itibaren bu özelliğe kavuşan şanslı kullanıcılar yukarıdaki görselde de görebildiğiniz gibi attığı tweetlere kimlerin yanıt verebileceğini seçebilecek.

 

twitter-002.jpg

 

ÜÇ KATEGORİYE AYILDI

Attığınız tweetlere yanıt verebilecek olanlar ise üç kategoriye ayrılmış durumda: herkes, takip ettiğin kişiler, senin yanıt verdiğin kişiler.

Herkes varsayılan olarak gelecek. Kullanıcılar tweet'i atarken bu kategorilerden birini seçerek tweet'e kimlerin yanıt verebileceğine karar verebilecek.

YORUMLA BİRLİKTE RT EDİLEBİLECEK

Twitter Ürün Yönetimi Direktörü Suzanne Xie, yayınladığı blog yazısında tweete yanıt veremeyecek olan kişilerin tweetleri görüntüleyebileceğini, retweetleyebileceğini, yorumla birlikte retweetleyebileceğini ve beğenebileceğini ama tweet'e yanıt veremeyeceğini söyledi.

Şu an sınırlı sayıda kişi tarafından test edilen bu özellik ilerleyen günlerde herkesin kullanımına açılacak.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.