Twitter’ın en iyileri

Twitter’ın en iyileri

Twitter’ın yıl sonu datalarına göre Türkiye’de yılın en çok konuşulan dizi ‘Game of Thrones’ oldu. Oyunculardan ‘Kadın’ dizisinin Arif’i Feyyaz Duman ilk sırayı alırken Erkan Meriç, Hazal Subaşı ve Furkan Palalı da onu takip eden isimler oldu.

Twitter, eğlence alanında en çok etkileşim alan hesapları, hashtag’leri ve Tweet’leri açıkladı. Bu verilere göre, en çok konuşulan hashtaglerde ‘Game of Thrones’ tahtını kimselere kaptırmayarak bütün bir sene dillere destan oldu. Türkiye pazarındaki yeri ise yıl sonu rakamlarıyla netlik kazandı.

 

‘Game of Thrones’ dizisinin arkasından gelen Türk dizilerinde ise ‘Sen Anlat Karadeniz’, ‘Kadın’ ve Hercai dizilerinin hashtagleri ön plana çıktı. ‘Kadın’ dizisinin Arif’i Feyyaz Duman hem oynadığı dizi karakteri hem de kendi ismiyle en çok konuşulan hashtag olurken beraberinde ‘#arifgibisevmek’ söylemini de yukarılara taşıdı. Feyyaz Duman’ı diğer dizi oyuncularından Erkan Meriç, Hazal Subaşı ve Furkan Palalı takip etti.

 

Dizilerin yanı sıra yüzbinlerce takipçisi olan Survivor ve Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip Güney Koreli pop müzik grubu BTS de listeye katıldı.

 

Bu yılın eğlence alanının en çok konuşulan isimleri ise Cem Yılmaz, Gökhan Özoğuz, Ramiz Dayı, Atilla Taş ve Fatih Terim oldu. Tweet’leriyle milyonları buluşturan ünlüler de Twitter dünyasında ses getirdi.

 

 

 

Twitter’ın eğlence alanındaki 2019 verilerine göre en çok konuşulanlar sırası şöyle:

 

En çok etkileşim alan hesaplar:

  1. cmylmz
  2. gokhanozoguz
  3. dayi
  4. atillatasnet
  5. fatihterim

 

En çok konuşulan hashtag’ler:

  1. gameofthrones
  2. feyyazduman
  3. arif
  4. Arifgibisevmek
  5. survivor2019

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.