Üç aylık bebeğe işkence! Gaziantep'te infiale neden olan cani baba tutuklandı

Üç aylık bebeğe işkence! Gaziantep'te infiale neden olan cani baba tutuklandı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Kahvelipınar Mahallesi’nde 3 aylık bebeğini öldüresiye döven Yunus Göç isimli cani baba tutuklandı.

Gaziantep'te feci şekilde dayak yiyen bebek hastaneye kaldırıldı. Kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilen bebeğin hastanede tedavisi sürüyor.

Polis ekipleri, baba Yunus Göç'ü yakalayarak gözaltına aldı.

 

NİTELİKLİ KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yunus Göç, "nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklandı.

 

ZAVALLI BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU NE?


Öte yandan Özel Anka Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı İsmail Demir, bebeğin sağlık durumuyla ilgili son bilgileri paylaştı.

Demir, bebeğin gece saatlerinde Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinden kendilerine sevkli olarak kafa travması şikayetiyle geldiğini söyledi.

 

Beyin kanaması tespit edilmesi üzerine bebeğin yoğun bakım takibi için hastanelerine getirildiğini dile getiren Demir şöyle konuştu:

 

"Gece 1 civarında hastanemize geldiğinde şuur durumu uykuya meyilliydi, hareketlerinde biraz azlık vardı. Genel olarak çok da kötü değil ama iyi de değildi, şuur durumundan dolayı, travmaya bağlı olarak. Yapılan tetkiklerinde kanama tespit edildi. Ameliyatlık bir durumu yoktu ve medikal tedavisine başladık. Çekilen kontrol tomografilerinde kanamasında artış olmaması üzerine medikal olarak şu an yoğun bakımda tedavi etmekteyiz. Geçirdiği kanamadan dolayı hayati tehlikesi devam ediyor."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.