Uğur Boral'dan flaş ifade! Süper Lig'de hala FETÖ'cüler var!

Uğur Boral'dan flaş ifade! Süper Lig'de hala FETÖ'cüler var!

Fetullahçı Terör Örgütü mensubu olduğu için gözaltına alınan Uğur Boral’ın flaş ifadesi ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları;

FETÖ’den dolayı gözaltına alınan Uğur Boral, savcılığa verdiği ifadede çok önemli konulara açıklık getirdi ve sohbetlerde yer alan futbolcuları tek tek açıkladı. Milli futbolcu Uğur Boral ifadesinde, katıldığı sohbetlerde yer alan futbolcuların adını savcılığa tek tek verdi.

17-25 Aralık sürecinde örgütün talimatı üzerine FETÖ'nün kapatılan kurumlarından Bank Asya'ya 950 bin lira yatırdığı belirlenen eski futbolcu Uğur Boral ile Zafer Biryol gözaltına alındıktan sonra itirafçı olmuştu.

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Uğur Boral, ifadesinde 2003 yılında Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde FETÖ/PDY ile tanıştığını, düzenlenen çeşitli sohbet toplantılarına katıldığını söylediği belirtildi.

BAZILARI HALA SÜPER LİG'DE OYNUYOR!

Boral'ın kendi döneminde katıldığı çok sayıda sohbette yer alan futbolcuların adını da savcılığa tek tek verdiği öğrenildi. Boral'ın itiraflarında önemli futbolcuların adının geçtiği öne sürülürken bu futbolculardan bazılarının hala Süper Lig'deki üç büyüklerde top koşturduğu belirlendi.

SADECE FUTBOLCULAR DEĞİL!

Futbolcular dışında Süper Lig'de takım çalıştıran bazı teknik direktör ve menajerlerinin de ifadelerde geçtiği öğrenildi. Aynı zamanda ismi geçen futbolcu, teknik direktör ve menajerlerin de ByLock kullandıkları iddia edildi.

GÖZALTILAR GELEBİLİR

Bu ifadeler sonrası soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın önümüzdeki günlerde bu kişileri ifadeye çağırması ya da gözaltına alması bekleniyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.