Uğur Dündar açıkladı "Canlı yayın için tehdit alıyorum"

Uğur Dündar açıkladı "Canlı yayın için tehdit alıyorum"

Uğur Dündar, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ile çıkacağı televizyon yayınını yönetmesini istediği için tehdit edildiğini açıkladı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın CHP Adayı Ekrem İmamoğlu ile çıkacağı televizyon yayınını yönetmesini istediği Uğur Dündar, "Moderatörlüğü kabul etmemem öneriliyor, hatta tehdit eden bile çıkıyor" dedi.

Dündar Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Dünden beri öyle şeyler yazılıyor ki! Komplolar, tuzaklar, tezgâhlar, kumpaslardan söz ediliyor. Moderatörlüğü kabul etmemem öneriliyor hatta tehdit eden bile çıkıyor! Bunları yazıp çizenler sanırım benim Türkiye'nin en kıdemli Tv'cisi olduğumu,50 yıldır bu işi yaptığımı unutuyor!"

ugur-dundar-1-siyasetcafe.png

Dündar moderatör olmasını istemeyenlere yanıtını ise "Meslekte ilk günden bu yana dürüst, ilkeli,güvenilir olmaya çalıştım. Babamın şerefli soyadını evlâtlarıma tertemiz bırakmak için yaşadım. Haksızlıklara,iftiralara uğradım yılmadım. Hakikatin mutlaka hedefine ulaşacağına inandım. 50'nci yılımda bağımsızlık ve güven ödülü aldım." sözleri ile verdi.

ugur-dundar-2-siyasetcafe.png

Gazeteci Nedim Şener de Uğur Dündar'a yönelik tehditlere sosyal medyadan "Türkiye’de 50 yıl televizyonculukta güven abidesi olarak görev yapmış @ugurdundarsozcu ‘a bu satırları yazdıracak, yalansız, iftirasız yaşayamayan, M.İnce’nin deyimiyle ‘ŞİZOFREN’ bir kitle var maalesef" sözleri ile tepki gösterdi.

ugur-dundar-3-siyasetcafe.png

Binali Yıldırım'a canlı yayında yaptığı ortak yayın teklifi ile bugüne gelinmesini sağlayan Habertürk sunucusu Didem Arslan ise Dündar'a "Demokrasimize büyük katkısı olacağına inandığım iki değerli adayın @BY ve @ekrem_imamoglu ‘nun buluşmasına vesile olmak da güzel. Sayın Binali Yıldırım, Sayın @ugurdundarsozcu’nün moderatörlüğünü istemişse bence sorun yok, önemli olan bu yayının yapılması." sözleri ile destek verdi. 

Usta televizyoncu bu açıklaması sonrası Didem Arslan'a "Üzerinde emeğimin olmasından gurur duyduğum değerli meslektaşım, başarılı yayıncı @arslandidem 'a çok teşekkür ediyor, onun da böyle bir yayını ustalıkla götüreceğinden hiç kuşku duymadığımı gönülden ifade ediyorum." sözleri ile teşekkür etti. 

ugur-dundar-4-siyasetcafe.png

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum