Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında kavga

Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil arasında kavga

Yılmaz Özdil'in, Artı Bir TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasına Uğur Dündar'dan sert tepki geldi.

 

Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çekici paylaşımlarda bulundu.

ABD’nin talebi üzerine Avusturya’da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz’ın, “Dürüst ve güvenilir (!)” sözleri ile ima ettiği Uğur Dündar’a, ARTI 1 TV’yi kurdurduğunu öne süren Özdil, “araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!” ifadelerini kullandı.


'AÇIK AÇIK SÖYLÜYORUM'

 

Özdil, paylaşımlarının devamında ise, “SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?” dedi.

ekran-alintisi-088.JPG

'CENAZEME GELMEYECEKSİN'

 

Özdil’in iddialarına, o sırada TELE 1’de canlı yayınlanan ve Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programında konuşan Uğur Dündar, sert tepki gösterdi.

“Yılmaz’ın yaptığı bu imalar, benim hayatımda yediğim en büyük hançerdir” diyen Dündar, "Çok kötü konuşmak istemiyorum ama Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin. Sana hakkımı helal etmiyorum! Sen nasıl olur da benim namusuma şerefime ima yollu laf söylersin ayıp be utan utan yazıklar olsun sana yerin dibine gir! Karşıma çıkarsan çok fena yaparım... Şerefimiz için yaşıyoruz. Ben Yılmaz için kendimi bin defa ortaya attım. Hala 'Değerli ağabeyim' diye mesajlar atıyor. Sen artık 'Değersizsin'” ifadelerini kullandı.

İŞTE DÜNDAR'IN SERT ÇIKIŞLARI

 

 
Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.