Uğur Dündar ve Zeynel Lüle birbirine girdi! 'Peker hayranlığı' ile itham edilince...

Uğur Dündar ve Zeynel Lüle birbirine girdi! 'Peker hayranlığı' ile itham edilince...

Gazeteci Zeynel Lüle ve Uğur Dündar sosyal medyada birbirine girdi. Lüle, bazı gazetecilerin "Peker hayranlığı"nın başladığını söyleyince usta Dündar'dan kendisine çok sert tepki geldi.

Gazeteci Zeynel Lüle, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sedat Peker'e karşı bazı gazetecilerin hayranlık beslediğini söyledi. Peker için halk kahramanı güzellemesi yapıldığını belirten Lüle'ye gazeteci Uğur Dündar'dan sert yanıt gecikmedi.

 

"PEKER HAYRANLIĞI BAŞLADI"

 

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Lüle, "Son dönemlerde bazı meslek büyüklerimiz dahil 'Peker hayranlığı' başladı. Onun suç örgütü lideri olduğunu unutmayalım. Söyledikleri doğru, çünkü bizzat içinde. Savcılar dikkate almasa da biz alıyoruz. Ama 'halk kahramanı güzellemesi' yapmaya gerek var mı?" ifadelerini kullandı.

 

"GAZETECİNİN GÖREVİ TOPLUMA AYNA TUTMAKTIR"

 

Uğur Dündar da Türkiye'nin önde gelen gazetecileri arasında biliniyor. Deneyimli gazeteci Lüle'nin sözlerinin muhatabı olduğunu düşünerek yanıt verdi ve "Siz yurt dışında güvence içinde çalışırken biz burada hırsızlar, mafyalar, uyuşturucu baronları ve hortumcularla kelle koltukta mücadele ediyorduk. S. Peker aleyhinde de haberler yaptık. Gazetecinin görevi topluma ayna tutmaktır. Sokaktaki insan onun hakkında yazdığım gibi düşünüyor" dedi.

 

asasa-003.JPG

 

"VATANIMA BORCUM VAR"

 

Öte yandan Uğur Dündar'ın bir başka paylaşımı da dikkat çekti. Dündar yaptığı paylaşımda, "Yıl 1979. Sağ-sol çatışmasında oluk oluk kan akıyor. Yurt dışından çok parlak bir iş teklifi aldım. Onlara: "Bizde terör var. Gençler birbirini vuruyor. Yurduma döndüğümde uçaktan inerken, uzun namlulu bir silahla alnımdan vurulacağımı bilsem yine dönerim. Vatanıma borcum var." dedim." ifadesini kullandı. 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.