Uğur Dündar'ın Köşk Aday..!

Uğur Dündar'ın Köşk Aday..!

Usta gazeteci Uğur Dündar, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Uğur dündar muhalefetin ortak bir aday çıkarması gerektiğine değinirken aday olarak Abdullatif Şener'i sundu. 


Cumhurbaşkanlığı süreciyle ilgili muhalefet ortak bir aday çıkarırsa Başbakan'ın Başkanlık ihtimalinin suya düşeceğini belirtirken, muhalefetin ortak bir aday çıkarmasının da zor olacağını açıkladı.

''BÖYLE İSİMLER VAR''

Dündar; ''Bu milleti kucaklayacak, muhafazakar, dini vecibelerini yerine getiren ama bunun şovunu yapmayan, dini istismar etmekten son derece uzak bir yaşam biçimi sürdüren... Böyle isimler var.'' 

DÜNDAR'DAN ABDULLATİF ŞENER ÖNERİSİ

''Aday gösterilir mi gösterilmez mi bilmiyorum ama örneğin Abdüllatif Şener. Sayın Şener'in siz hiç bir zaman din sömürüsü yaptığını gördünüz mü? Halbuki muhafazakar, mütedeim bir vatandaşımızdır. Dini vecibelerini eksiksiz yerine getirir.'' 

Muhalefetin ortak bir aday üzerinde anlaşmasıyla ‘Erdoğan’ın başkanlık hayalinin gerçekleşmeyeceğini’ belirten Dündar, Abdullatif Şener'in yolsuzluğa karşı çıktığı için Ak Parti ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.