Ukrayna'da CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı! Haber alınamıyor

Ukrayna'da CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı! Haber alınamıyor

CNN Türk ekibinin aracına Kiev yakınlarında ateş açıldı. Canlı yayında olayı aktaran Hande Fırat, ekibin araçlarının lastiklerine ateş açıldığını söyledi.

Rus ordusunun girdiği Ukrayna'da savaşın 8. gününde de çatışmalar devam ediyor. Bölgeden en güncel gelişmeleri aktarmak isteyen gazeteciler de zaman zaman hayati tehlikeler atlatabiliyor. Son olarak Lviv'den başkent Kiev'e doğru gitmekte olan CNN Türk ekibinin aracına ateş açıldı.

 

EKİPTEN HABER ALINAMIYOR

 

Gece Görüşü isimli programın moderatörü olan Hande Fırat, "Lviv'den Kiev'e giden CNN Türk ekibinin aracına Kiev yakınlarında ateş açıldı. Biz aslında Samet'e ulaşmaya çalışıyoruz, Samet'e şu an için ulaşamadık. Aracın lastiklerini isabet aldığı, konvoydaki diğer araçlarla geri dönüyorlar bilgisi var. Ekipte Samet Güner ve kameraman Caner Emre Kınacı var" ifadeleriyle durumu aktardı.

 

"ARACIN LASTİKLERİ İSABET ALMIŞ"

 

Konvoydaki diğer araçlarda da benzer bir durumun yaşandığını bilgisini veren Fırat, "Aracın lastiklerine isabet almış, iki lastik patlamış. Konvoyda diğer araçlarla Kiev'e giremeden geri döndüklerine ilişkin bilgimiz var." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.