Ülkü Ocakları'ndan Saadet'in klibine sert tepki 'Hadlerini aştılar'

Ülkü Ocakları'ndan Saadet'in klibine sert tepki 'Hadlerini aştılar'

Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, Saadet Partisi Bolu Belediye Başkanı adayı Turan Kılınç’ın yaptığı reklam filmine tepki gösterdi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Saadet Partisi Bolu Belediye Başkanı adayı Turan Kılınç’ın yayınladığı reklam filmi dikkat çekti.

Saadet Partisi Bolu Belediye Başkanı adayı Turan Kılınç, Bolu’nun sorunlarını hasta üzerinden anlattığı reklam filminde “İsraf yollarında kaçak var, otopark sorunu var, ulaşım yolları tıkanmış, ekonomi bozuk” ifadelerini kullandı.

İşte o reklam filmi:

Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, Kılınç’ın yaptığı bu reklama karşı tepki gösterdi.

Akgül açıklamasında başkan adayı Kılınç’ın haddini ve maksadını aştığını öne sürerek, “Malumunuz ülkemizin en önemli gündemini 31 Mart yerel seçimleri oluşturmaktadır. Haklı olarak birçok adayda kendini ön plana çıkarabilmek adına sosyal medya çalışmaları, görsel tasarımlar ve profesyonel olarak hazırlattırılan kısa video mesajları ile seçmen kitlesine ulaşmaya çalışmaktadır. Lakin son olarak ilimizde seçim çalışmaları yapmakta olan Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan KILINÇ seçim propagandası yapmak amacıyla hazırlattığı kısa video tanıtım filminde haddini ve maksadını aşmıştır.

Yayınlanan Sosyal Medya videosunda Bolu’nun sorunlarına değinilmiş, ancak Bolu halkı olarak lanse edilen figürana yönelik ‘Vitamin eksikliğin var’, ‘Sende duruş bozukluğu var, şu elini vicdanına koy!’ ifadelerini kullanarak Bolulu hemşehrilerimize hem vitaminsiz hem de omurgasız denmek suretiyle hakaret edilmiştir. Evet; birçok vatandaşımız da yayınlanan video filmini izleyerek gülmüş, ilimizin kısmen de olsa sıkıntılarının dile getirilmesinden memnuniyet duymuştur.

Ancak videonun son kısımlarında bugüne kadar Saadet Partisine oy vermemiş olan Bolulu diğer seçmenlere yönelik yukarıda bahsettiğimiz ifadeler vatandaşlarımızın rahatsızlık duymasına neden olmuştur” ifadelerini kullandı.

SİYASETCAFE.COM

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.