Ümit Özdağ: İmamoğlu beş seneyi Cumhurbaşkanı nöbetçi adayı olarak geçirdi

Ümit Özdağ: İmamoğlu beş seneyi Cumhurbaşkanı nöbetçi adayı olarak geçirdi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim döneminde cumhurbaşkanı adaylığına, şimdilerde ise CHP Genel Başkanlığı'na talip olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu.

Seçim hezimetinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı parti içinde başlatılan değişim hareketinin öncüsü olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz hafta, kurduğu 'iktidar için değişim' isimli internet sitesiyle ilgili açıklamada bulundu.

İnternet sitesinin bir milyondan fazla kişinin ziyaret ettiğini ve 100 binden fazla kişinin görüş ve önerilerini ilettiğini belirten İmamoğlu, "Toplum liderin değişmesini bekliyor" dedi. İmamoğlu'nun bu mesajları, adaylığını açıklayacağı yönündeki iddiaları kuvvetlendirdi.

 

ÖZDAĞ'DAN İMAMOĞLU'NA ELEŞTİRİ

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim döneminde cumhurbaşkanı adaylığına, şimdi ise CHP Genel Başkanlığı'na talip olan İmamoğlu'na eleştirilerde bulundu.

 

İmamoğlu'nun İBB Başkanı olduğu günden bu yana belediyeden çok siyasi meselelerle ilgilendiğini ifade eden Özdağ, şöyle konuştu:

 

"Ekrem İmamoğlu bu beş seneyi İstanbul Belediye Başkanı olarak geçirmedi. Geçirseydi seçilebilirdi. Ekrem Bey, bu 5 seneyi Cumhurbaşkanı nöbetçi adayı olarak geçirdi. İşinizi iyi yapacaksınız. İşinizi iyi yaparsanız yaptığınız iş sizi bir başka yere taşır. Ama bir iş üstlenirseniz ve o işi yapacak yerde bir başka işi yapmaya kalkarsanız ne üstelendiğiniz işi yapabilirsiniz doğru dürüst ne de olmak istediğiniz şeyi yapabilirsiniz."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.