Ümit Özdağ, Zafer Turizm'e bilet satışını başlattı! Nagehan Alçı'ya da Suriye bileti kesti

Ümit Özdağ, Zafer Turizm'e bilet satışını başlattı! Nagehan Alçı'ya da Suriye bileti kesti

Zafer Partisi, sığınmacıları geri gönderme vaadiyle ortaya çıkardığı Zafer Turizm ile ilgili dikkat çeken bir video yayınladı.

Ümit Özdağ’ın Genel Başkan olduğu Zafer Partisi, sosyal medya hesabından gazeteci Nagehan Alçıyı da hedef alan bir “Zafer Turizm” videosu paylaştı.

Paylaşılan videoda “Büyük Türk Milleti, Zafer Partisi'nin, Türk Milleti'nin kurtuluşu için reçetesi hazır. Bize bağışlarınızla destek olun, hep beraber ülkemizi bu kötü kabustan kurtaralım. #ümitlezaferedestek” ifadeleri kullanıldı ve Partinin Ziraat Bankasına ait IBAN’ numarası paylaşıldı.

Söz konusu videoda sokakta bir bilet satış merkezi kurulduğu ve insanların kaçak sığınmacıları ülkelerine göndermek üzere bilet almak için sıraya girdiği görüldü.

Videoda vatandaşların sığınmacılar adına bilet aldığı anlar da yer aldı.

 

 

Videoda Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Avukat Sevdagül Tunçer de yer aldı. Tunçer, “Vatanını seven ve sahiplenen Türk evlatları. Siz Zafer Partisi’ne destek olun ülkemizi hep birlikte kurtaralım” dedi.

Videonun son kısmında ise gazeteci Nagihan Alçı adına da bir bilet yazıldığı görüldü. Söz konusu bilette otobüsün kalkış noktası Ankara ve varış noktası Suriye’nin başkenti Şam olarak gösterildi.

Zafer Partisinin “Zafer Turizm” videosu kısa sürede sosyal medyada binlerce etkileşim aldı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.