Ümit Özdağ'a 'Mossad'çı' diyen Ahmet Davutoğlu, dava açılınca kıvırdı, sözlerini inkar etti

Ümit Özdağ'a 'Mossad'çı' diyen Ahmet Davutoğlu, dava açılınca kıvırdı, sözlerini inkar etti

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Ümit Özdağ'a 'Mossad'çı' diyerek iftira atmıştı. Özdağ, Davutoğlu'na dava açtı. Davutoğlu, dava açılınca sözlerini inkar etti...

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, geçtiğimiz haftalarda TV5 Ana Haber'ine katıldı ve İsrail-Hamas çatışması hakkında konuştu.

Davutoğlu, Filistinlilere destek verdiği için kendisine kin besleyenlerin harekete geçtiğini savundu.

Davutoğlu, burada yaptığı konuşmasında Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı kastederek 'Hepsi birden saldırdı. Bir tanesi de Mossad'la teması olduğunu söyleyen birisi. Akademisyen mi, siyasi mi... Herhangi bir kalıba koyamayacağınız birisi. Günlerdir bana saldırıyor.' dedi.

Davutoğlu, TBMM'deki grup toplantısında da isim vermeden Ümit Özdağ'a göndermede bulundu.

 

Davutoğlu, Özdağ için şunları söyledi:

 

'Bir provokatör Türkiye'de halkı birbirine kışkırtmak için her türlü argümanı kullanan ve kendisinin MOSSAD'la ilişkisinin olduğunu da itiraf eden o provokatörlere sesleniyor. Eğer Amerika binlerce kilometre öteden Kudüs'te olan bir olay sebebiyle donanmasını harekete geçip, İsrail'e 8 milyar dolar yardım yapıp bölgeye gelebiliyorsa, Kudüs ve Filistin ve Mescid-i Aksa Amerika'nın meselesiyse, ondan önce bizim meselemiz. Bugün bizden hesap soranlara sesleniyorum İsrail ağzıyla konuşanlara sesleniyorum; sahip çıktınız mı Filistin'e? Neredeydiniz! Kaç kere barış yaptık, kaç kere İsrail-Gazze arabuluculuğu yaptım ben. Davutoğlu arabuluculuk yaparsa görüşmelere hazırız. Biz savaş yanlısı değiliz. Onurları için savaşanları sadece selamlarız.'

 

ÖZDAĞ: DAVA AÇACAĞIM

 

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, kendisine ‘Mossad’çı’ diyen Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’na dava açacağını duyurmuştu.

 

SEROK AHMET KIVIRDI

 

Özdağ, sosyal medya hesabı X'den yaptığı yeni açıklamada Davutoğlu'na dava açtığını ancak Davutoğlu'nun kıvırdığını ve sözleriyle Özdağ'ı kastetmediğini söyledi.

 


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.