Ümit Özdağ'dan Ahmet Davutoğlu'na ayar: Zerre kadar siyasi haysiyetiniz var ise...

Ümit Özdağ'dan Ahmet Davutoğlu'na ayar: Zerre kadar siyasi haysiyetiniz var ise...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ı MOSSAD ile çalışmakla suçlamıştı. Özdağ'dan Davutoğlu'na yanıt geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesapların Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun TBMM’de yaptığı konuşmasına cevap verdi.

Davutoğlu yaptığı açıklamada Ümit Özdağ’ı MOSSAD ile çalışmakla suçladı.

 

Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Davutoğlu’na şu sözlerle yanıt verdi:

 

'Ahmet bey, siz bu ülkede 17 sene dışişleri bakanlığı, başbakanlık dahil olmak üzere görev yaparken bütün dosyaları görme imkanına sahip oldunuz. Merak edip sorsaydınız sizin döneminizde görev yapmış 2 MİT müsteşarı size benim dosyamı getirirdi.

Siz de benim herhangi bir yabancı servisten eğitim almadığımı görür, TBMM’de kürsüden üstelik “itiraf etti” diye yalan söyleyerek ismimi vermekten korkarak saldırmazdınız. Ama düşük seviyeli bir siyasi ahlaksızlıkla saldırdınız. Sizinle mahkemede hesaplaşacağız. Bakalım Haziran-Kasım 2015 arası konusunda yaptığınız gibi kıvıracak mısınız? Ümit Özdağ’ı kastetmedim diyecek misiniz? Yoksa Özdağ’ı kastettim deme cesaretini gösterebilecek misin?

Avukatım mahkemeden bütün güvenlik ve istihbarat kurumlarından benim MOSSAD veya başka bir yabancı servis ile ilişkim, eğitimim, Türkiye aleyhine bir angajmanım olup olmadığımın belgelerini var ise istemesini talep edecek. Mahkeme bitince bütün şerefsizlerin çenesi kapanacak. Tabii bu süreçte Musul Başkonsolosluğu “baskınını” da konuşacağız.

Not: zerre kadar siyasi haysiyetiniz var ise sizinle istediğiniz televizyonda tartışalım. Ama onun için sizde olmayan bir organa ihtiyaç var.'


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.