Ümit Özdağ'dan Ali Babacan'a İHA-SİHA tepkisi! 'FETÖ'nün sabotajlarını akla getiriyor'

Ümit Özdağ'dan Ali Babacan'a İHA-SİHA tepkisi! 'FETÖ'nün sabotajlarını akla getiriyor'

Ümit Özdağ, "Babacan'ın İHA ve SİHA'ları tartışmaya açması, milli harp sanayine karşı FETÖ'nün sabotajlarını akla getiriyor." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın SİHA ve İHA’ları hedef alan açıklamaları siyasetin gündem maddesi…

Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Baykar’a yönelik “Burada yanlış şu, devletin hemen hemen bütün imkanları, bütün o yardımlar, devletin bütçesinden doğrudan aktarılan kaynaklar, aşağı yukarı tek şirkete aktarılıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Babacan’ın sözlerine tepki gösteren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise “Tüm projelerimizi öz kaynaklarımızla geliştirdik. Yüksek teknolojiden, milli teknolojiden bihaber olmanız, size müfteri olma hakkı tanımaz. Özür dilemek erdemdir. Erdemli olmayı deneyin…” demişti.

Babacan’ın sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan da tepki geldi.

Twitter hesabından Babacan’ın açıklamalarına yanıt veren bir video paylaşan Özdağ, paylaşıma “İHA ve SİHA’lar, TSK’nın harekat kabiliyetini ciddi şekilde arttırmıştır. İHA ve SİHA’ların desteklenmesi gereken bir proje olduğunu her platformda dile getirdik. Babacan’ın İHA ve SİHA’ları tartışmaya açması, milli harp sanayine karşı FETÖ’nün sabotajlarını akla getiriyor.” notunu düştü.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.