Ümit Özdağ'dan Bozdağ'a çok sert andımız tepkisi! Sen okumasan da olur!

Ümit Özdağ'dan Bozdağ'a çok sert andımız tepkisi! Sen okumasan da olur!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Danıştay’ın ‘Andımız’ kararına itiraz eden eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a çok sert tepki gösterdi. İşte ayrıntılar;

Danıştay’ın verdiği ‘Andımız’ kararı ülke genelinde sevinçle karşılanırken Ak Parti Milletvekili Bekir Bozdağ’ın tepkisini çekti ve Anayasa’nın hiçe sayıldığını ifade etti.

Türk Eğitim-Sen'in açtığı davada Danıştay, 8 Ekim 2013'te kaldırılan Öğrenci Andı için "Yeniden okutulsun" dedi.

Danıştay'ın kararına tepki gösteren AKP Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı ve Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, "Danıştay anayasa ve yasayı alenen çiğnemiştir" açıklamasında bulunmuştu.

Twitter'dan açıklamalarda bulunan Bozdağ, "Öğrenci andı kararı ile Danıştay 8. Dairesi; hukuka uygunluk denetiminin sınırlarını aşmış, kendisini yürütmenin yerine koymuş, yürütmenin takdir hakkını yok saymış dahası yürütmenin takdir yetkisini bizzat kullanmıştır. Kısaca; anayasa ve yasayı alenen çiğnemiştir" ifadelerini kullanmıştı.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN ÇOK SERT TEPKİ

Bekir Bozdağ'ın "Andımız" çıkışına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'dan çok sert tepki geldi.

Bozdağ'ın açıklamalarına yine Twitter'dan cevap veren Ümit Özdağ, "Bozdağ sen FETÖ' işbirlikçiliğinin hesabını ver önce. Sen okuma bu andı. Ne Türk'sün ne doğru. Çalışkanlığın ise FETÖ için" ifadelerini kullandı.

İşte Ümit Özdağ'ın o paylaşımı:

umit-ozdag1.jpgsiyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.