Ümit Özdağ'dan Denizli'de 'domatesli' seçim propagandası!

Ümit Özdağ'dan Denizli'de 'domatesli' seçim propagandası!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de parti standının önüne koyduğu 2 kasa domatesi vatandaşlara kilosu 1 TL'den sattı.

Bir dönemler vatandaşların meyve ve sebzeyi ucuza alması için kurulan tanzim çadırlarına karşı çıkan zihniyetler, seçim yaklaştıkça yine vatandaşı temel gıda üzerinden vurmaya başladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Denizli'de vatandaşlara domatesin kilosu kaç para olduğunu sordu. Son olarak Özdağ, Denizli'de parti standının önüne koyduğu 2 kasa domatesi 1 TL'den satacağını duyurdu. Partisinin poşetlerini de yanında getiren Özdağ, vatandaşlara sıraya geçmesini söyleyerek 2 kasa domatesi 1 TL'den sattı. O anlarda "Soğanı, patatesi ucuza yemek istiyorsanız Zafer Partisi'ne oy verin" diyerek domates üzerinden seçim propogandası yürüttü. 

 

HER YERDE SÜLEYMAN SOYLU'YU GÖRÜYOR


Özdağ, bir grup vatandaşı 1TL'ye sattığı domates ile çevresine toplarken Denizli Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi çalışanı polis memurunun video çekimi yaptığını fark etti. Özdağ o anlarda Süleyman Soylu takıntısını yeniden gözler önüne serdi. 

Polis kamerasını gösteren Özdağ, o anlarda "Ooo Süleyman da burada, Süleyman merhaba. Herkes hangi Süleyman diye soruyor, Süleyman Soylu. Bak o kırmızı kameralı olan Süleyman Soylu" diyerek güldü.

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.