Ümit Özdağ'dan Nagehan Alçı'ya: Boğaz'da FETÖ parası ile oturup Türkiye'yi peşkeş çekmek diye buna denir 

Ümit Özdağ'dan Nagehan Alçı'ya: Boğaz'da FETÖ parası ile oturup Türkiye'yi peşkeş çekmek diye buna denir 

Nagehan Alçı'nın, 'Suriyeliler gitsin demek kabul edilemez' sözlerine yanıt veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 'Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir' dedi.

Türkiye'deki Suriyelilerin topluma entegresi için tavsiyeler ve videolar hazırlayan bir siteye röportaj veren gazeteci Nagehan Alçı, "Suriyeli kardeşlerimiz ile büyük bir Türkiye'yiz. Burada hepsini zorla, otobüslere dolduracağız göndereceğiz gibi söylemler asla kabul edilemez. Toplumda da bunun geniş bir karşılık bulduğu kanaatinde değilim. Bugün kendini Türk milliyetçisi olarak tanımlayanların tamamı böyle düşünüyor demek çok yanlış. Bu Ümit Özdağ'ın batıdan ithal milliyetçiliğinin hiçbir zaman karşılığı olmadı. Etnik temelli yabancı düşmanı göçmen karşıtı bir damar, çok güçlü bir damar değildi çok şükür" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Alçı'nın bu sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

Özdağ, "Bak sen konuşana….Nagehan Alçı Suriyelilere “korkmayın, Ümit Özdağ’ı Türk halkı desteklemiyor” diyor. Ülkesinin demografik işgalini destekliyor. Boğaz’da FETÖ parası ile yalıda oturup Türkiye’yi peşkeş çekmek diye buna denir." ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.