Ümit Özdağ'dan yeni iddia! 'Soylu parti kurmak için çalışmalar yapıyor'

Ümit Özdağ'dan yeni iddia! 'Soylu parti kurmak için çalışmalar yapıyor'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeni bir parti kurmak için hazırlık yaptığını iddia etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeni parti hazırlığında olduğu iddiasında bulundu.

Bakan Soylu'ya seslenen Özdağ, "Yeni bir parti kurma çalışmaları için Ankara ve İstanbul’da hâlâ iki büro çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyorsun bunu biliyoruz" dedi.

Özdağ, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çok konuşulacak iddialar ortaya attı. Bakan Soylu'nun kendisine yönelik "Operasyon çocuğu" sözlerini hatırlatan hatır Özdağ, "Sana bir hafta süre. Bekleyeceğim, bu iddianı kanıtlaman gerekiyor" dedi.

 

'PARTİ KURMAK İÇİN ÇALIŞTIĞINI BİLİYORUM'

 

Soylu'nun yeni bir parti kurma hazırlığında olduğunu öne süren Özdağ, "Süleyman Soylu. Ankara ve İstanbul'da 2 büro halinde parti kurma çalışmaları yürüttüğünü biliyorum. Ama çok fazla eksikliklerin olduğunu biliyorsun" diye konuştu.

Sözlerine devam eden Özdağ, "Eksikliklerinden bir tanesi özellikle ABD, Almanya ve İngiltere ile ilişkilerdeki eksiklik, bunun farkındasın. Bu ilişkileri düzeltmeye çalışıyorsun" ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.