Ümit Özdağ'ın kararı yarına kaldı

Ümit Özdağ'ın kararı yarına kaldı

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, 28 Mayıs seçimlerinde hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyeceklerini yarın açıklayacak.

Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek kararının ardından gözler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrilmişti. Özdağ basın toplantısı düzenleyerek sürecin olumlu olarak devam ettiğini, nihai kararı yarın açıklayacağını belirtti.

 

KILIÇDAROĞLU İLE BU AKŞAM KRİTİK GÖRÜŞME!

 

Özdağ'ın açıklamalarından satır başları:

 

"Kararımızı bildirmek üzere bu toplantıyı düzenliyorduk. Yürüyen bir süreç var. Henüz sonuçlanmadığı için bugün akşam sayın Kılıçdaroğlu ile Hatay dönüşü bir toplantı daha yapacağız.

Bu toplantıda halen üzerinde görüşmekte olduğumuz ve Türkiye'nin güvenliğini sağlayacak, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın 1 senede vatanlarına dönmesini güvence altına alacak, sığınmacıların ekonomik maliyetinin artık Türk halkının sırtından atılmasını temin edecek ama aynı zamanda Cumhuriyet'imizin kuruluş esaslarını, Anayasa'nın ilk 4 maddesini ve 66. maddeyi güvence altına alacak ve PKK, FETÖ, IŞİD gibi terör örgütleriyle de sıfır tolerans ilkesine dayalı bir mücadeleyi öngören protokol görüşmelerini büyük ölçüde ilerlettik. Ama nihayetlenmedi. Nihayetlenmesi ve imzaya bağlanması için yüz yüze bazı görüşmeler yapılması gerekiyor.

Yüz yüze görüşmeleri bu gece gerçekleştireceğiz inşallah. Burada da şu ana kadar olumlu gelişen süreci son aşamada da olumlu gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bunu başarabilirsek yarın saat 11'de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile burada açıklama yapmayı planlıyoruz.

 

'SİNAN OĞAN' AÇIKLAMASI

 

"Biz Sinan bey ile yola çıkarken cehennemin kapılarını kapatmak için yola çıktık. Bunun için hala çalışıyoruz.

 

KAYYUM MESAJI DİKKAT ÇEKTİ

 

"Terörle bağlantılı yerel yöneticilerin yerine devlet görevlilerinin kayyum olarak atanması imkanı her zaman olmalıdır.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.