Ümit Özdağ'ın o iddiası yeniden gündem oldu! 'Meral Akşener: Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçiyoruz' dedi'

Ümit Özdağ'ın o iddiası yeniden gündem oldu! 'Meral Akşener: Erdoğan'ı cumhurbaşkanı seçiyoruz' dedi'

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili bir iddiası yeniden gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında aday belirlemek için 12 aydır toplantı üstüne toplantı yapan muhalefet partilerinden İYİ Parti dün resmen 6'lı masayı dağıttığını duyurdu.

Millet İttifakı'nı oluşturan altı parti, dün Saadet Partisi Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismi cumhurbaşkanı adayı olarak masaya getirildi. İYİ Parti Lideri Meral Akşener ise Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istemeyen Akşener dün kameralar karşısına geçerek partisiyle yaptığı toplantının ardından masadan ayrıldıklarını açıkladı.

Bu gelişmenin ardından Akşener'e sosyal medyadan adeta tepki yağdı.

 

ÜMİT ÖZDAĞ: AKŞENER, ERDOĞAN'I CUMHURBAŞKANI SEÇİYORUZ DEDİ 

 

Akşener'in bu hamlesinin ardından akıllara Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında yaptığı açıklamalar geldi.

 

Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atmış ve şunları söylemişti:

 

“Meral Akşener’in siyasal kampanyasını yöneten yönetici, seçimlerden bir ay önce Meral Akşener’in kendisini Ankara’ya çağırıp, genel merkezde dinlenmeyen odaya götürüp, ‘Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bana gerekçesini sorma’ dediğini ben partiden ayrıldıktan sonra bana anlattı.”

İsim vermediği söz konusu iddianın sahibinin kendisine “Bunu açıklarsanız inkar ederim” dediğini söyleyen Özdağ, bu kişinin kendisine ayrıca, “Ben bu açıklamayı İstanbul’da seçimlerden üç gün sonra yaptım ve Meral Akşener telefonla beni tehdit etti” dediğini ifade etti.

Özdağ, “Meral Akşener de ben de bu kişinin kim olduğunu biliyoruz. Meral Akşener’in hiçbir tehdidinden korkma. Çık ve açıkla kardeşim. Türk halkına borçlusun” diye konuştu. 

 

AK PARTİLİ GAZETECİDEN 'AKŞENER, AK PARTİ'YE ÇALIŞIYOR' İMASI

 

AK Partili gazeteci Ahsen Melek Kocatürk, Meral Akşener'in açıklamalarına yönelik 'Besle kargayı, oysun gözünü. Sana bu saatten sonra kim inanır? Sana artık kim güvenir? Rolünü güzel oynadın, teşekkür ederiz.' şeklinde bir paylaşım yaptı.

 

asasasa-027.JPG

 

Kocatürk'ün 'Rolünü güzel oynadın' ifadesi ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in AK Parti'ye çalıştığını ima ettiği yorumlandı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.