Ümitcan Uygun'un babası 'Beni başkan yapın' diyerek oy istedi!

Ümitcan Uygun'un babası 'Beni başkan yapın' diyerek oy istedi!

Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un babası Durak Uygun kredi kooperatif başkanlığı için oy istedi.

Aleyna Çakır cinayetinin baş zanlısı Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Halihazırda Ankara Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf Odası Başkanı olan Durak Uygun, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Bilimum Kunduracılar Kredi Kooperatifi’ne aday olduğunu duyurdu.

Aleyna Çakır’ın cansız bedeninde buluna sperm ve deri kalıntılarına ilişkin DNA eşleştirmesi bugün sonuçlanmış ve bulguların Ümitcan Uygun’a ait olduğu kesinleşmişti.

NA teyidi geldikten bir saat sonra baba Durak Uygun’un kredi kooperatif seçimleri için sosyal medyadan oy istemesi dikkatleri çekti.

 

d-008.jpg

 

ALEYNA ÇAKIR KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ?

 

Geçtiğimiz yılın haziran ayında Ankara'da 21 yaşındaki Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen evinde ölü bulundu. Olay kayıtlara intihar olarak geçti.

Ancak sosyal medyada çıkan bazı görüntüler infial yarattı. Çakır'ın birlikte yaşadığı erkek tarafından darp edildiği ve yerde baygın yattığı görüntüler olayda cinayet şüphesi uyandırdı.

Şüpheler üzerine zanlı Ümitcan Uygun gözaltına alındı ve intihar bulgularının olduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Uygun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında uyuşturucu kullanınca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.