Ünlü anketçi Adil Gür İstanbul'un kazananını açıkladı

Ünlü anketçi Adil Gür İstanbul'un kazananını açıkladı

A&G Araştırma Şirketi sahibi Adil Gür, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesi son seçim anketi sonuçlarını açıkladı.

Adil Gür, katıldığı bir programın canlı yayınında yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve Ankara ila İstanbul’daki son durumu kamuoyu ile paylaştı.

Beyaz TV’de 7. Gün programına konuk olan ünlü anketçi Adil Gür, Türkiye’yi enteresan bir seçimin beklediğini, büyükşehirlerde yarım ve 1 puanla seçim sonuçlarının değişeceğini ifade etti.

Yerel seçimler öncesi gerçekleştirdikleri son seçim anketinin sonuçlarını canlı yayında açıklayan Adil Gür, İstanbul’da Binali Yıldırım’ın adaylığının kesin olduğunu ve kazanma olasılığının yüksek olduğunu belirtti.

Tarikatlara tasfiyeler başladı: Menzil’e operasyon

CHP’nin İstanbul’da aday göstermeyi düşündüğü Ekrem İmamoğlu’nu n tüm İstanbullular tarafından tanınmadığını söyleyen  Adil Gür, İnce’nin adaylığının da yeniden gündeme gelmeyeceğini ileri sürdü.

Başkentte seçim yarışının heyecanlı geçeceğini belirten Adil Gür,  son seçim anketine göre AK Parti’nin adayı Mehmet Özhaseki’nin önde olduğunu belirtti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.