Ünlü Arap Yıldızı ‘Adı Aşk’ heyecanı sardı

Ünlü Arap Yıldızı ‘Adı Aşk’ heyecanı sardı

Türkçe alt yazılı olarak vizyona girecek Adı Aşk filmi için Araplar’ın Türkiye’de yoğun olarak yaşadığı Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Kilis, Mardin ve Adana gibi illerde özel gösterimler yapılacak.

Türk dizi ve sinema filmleri Arap ülkelerinde büyük beğeniyle izlenirken, İnsert Yapım bir yeniliğe imza attı ve Arap dünyasının yıldızlarını bir Türk filminde bir araya getirdi. Ünlü Faslı oyuncu Mariam Hussein ve Mustafa Yabaş’ın başrolerini paylaştığı “Adı Aşk” filmi 26 Ocak’ta Türkiye’de vizyona giriyor.

baslik-015.jpg

Türk seyircilerinin karşısına çıkacak olmaktan dolayı büyük heyecan yaşadığını söyleyen Mariam Hussein, ‘’Özellikle Türk yapımı diziler Arap dünyasında büyük ilgiyle takip ediliyor.

film.jpg

Şimdi de Adı Aşk filmi ile Türk izleyicilerle buluşacağız. Bu benim için çok fantastik. Filmin vizyona gireceği tarihi iple çekiyorum’’ dedi. Orta Doğu ülkelerinde de vizyona girecek filmde, 2014 Orta Doğu Güzeli manken ve aktris Fati Jamali rol alıyor. Sımsıcak aşk hikâyesiyle dikkat çeken filmin yönetmeni ve senaristi ise Eyüp Dirlik.

 

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ayrılıyor mu?

 

 

adi.jpg

Milyonlarca hayranı olan birbirinden ünlü Arap oyuncuların rol aldığı Adı Aşk filminin çekimleri Çanakkale’de gerçekleşti. Filmin yönetmeni Eyüp Dirlik, Cristiano Ronaldo ve Angelina Jolie gibi dünya yıldızlarının rol aldığı Türk dizisinin de yönetmenliğini üstlendi. Çekimlerin 4 hafta sürdüğünü söyleyen Dirlik, özel bir filme imza attıklarını dile getirdi. Filmin gelirinin bir kısmını şehit yakınlarına ve gazilere destek için kullanacak. Türk oyuncuların Orta Doğu’da büyük üne sahip olduğunu söyleyen Dirlik, “Bu filmle Araplar’ın yıldız oyuncularının Türkiye’de de tanımasını sağlayarak yeni bir sinerji yaratmayı hedefliyoruz” diye konuştu.Filmde, Mustafa Yabaş ve Mariam Hussein’in yanı sıra; Kurtlar Vadisi Pusu, Dabbe, O Şimdi Mahkum ve Reis Bey gibi büyük yapımlarda yer alan oyuncu ve müzisyen Ümit Acar da oyuncu kadrosunu güçlendiren en önemli isimlerden.

ask3.jpg

Arap Mültecilere Özel Gösterim

Türkçe alt yazılı olarak vizyona girecek Adı Aşk filmi için Araplar’ın Türkiye’de yoğun olarak yaşadığı Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Kilis, Mardin ve Adana gibi illerde özel gösterimler yapılacak. Özellikle Suriyeli mültecilerin de hayran oldukları sanatçıları izleyebilmeleri için belediyelerle iletişim halinde olduklarını söyleyen Dirlik, “Belediyelerin bize sağladığı imkanlar dahilinde filmimizi mültecilerle de buluşturacağız. Mülteci kamplarında da gösterimler düzenlemeyi planlıyoruz” dedi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.