Ünlü astrologdan flaş deprem tahmini; 1 Kasım'a dikkat!

Ünlü astrologdan flaş deprem tahmini; 1 Kasım'a dikkat!

Ünlü Astrolog Sezen Tatlı, İstanbul depremi ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu; 1 Kasım tarihine vurgu yaptı.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 5.8 büyüklüğünde meydana gelen depremden sonra İstanbulluları korku sardı. Özellikle 1999 yılında ki büyük deprem felaketinden sonra, deprem konusunda korkular dinmiyor. Bir çok uzmanın yaptığı açıklamada, İstanbul’da 99 yılının Ağustos ayında meydana gelen depreme benzer büyüklükte bir deprem meydana geleceği konuşuluyor.

 

Son günlerde konuşulan deprem ile ilgili, Astrolog Sezen Tatlı  açıklamada bulundu.

 

İşte o açıklama..

‘Son dönemlerde ard arda yaşanan sarsıntılar hepimize deprem korkusunu tekrarlattı. Deprem konusunda bizleri neler beklediğini değerlendirdim. Ülke olarak 1999 yılının Ağustos ayında yaşanan deprem felaketi bizlere zorlu sınav yaşattı.

Böyle bir depremin tekrar yaşanmamasını ümit ediyorum. Deprem olasılığını ve ülkemizi tekrar felakete götürebilecek bir durum var mı diye değerlendirdiğimde, özellikle 99 yılında yaşanan büyük deprem felaketi kadar büyük bir deprem beklemiyorum.

 

Fakat çok büyük bir deprem olmasada, 3 Ekim’e kadar sarsıntılar meydana gelebilir. Ayrıca 1 Kasım gününe dikkat etmemiz gerektiğini ve o gün sarstıntıların olabileceğini söylemek istiyorum. Bu süreçleri atlatırsak, deprem kaygısından kurtulabileceğimizi öngörmekteyim.

Deprem hepimiz psikolojik olarak sarstı. Kötücül gezegenlerin toprak burcunda olması, en devrilmez yapıları bile kökünden söküp atabilecek güçte. Deprem denildiğinde akıllarımız 99 yılına gidiyor ve otomatik olarak felakete sürükleyecek depremler bekliyoruz. Tabi ki her olası durumlara hazırlıklı olmak gerek ama sarsıntılar devam etsede, 99 yılına benzer bir deprem öngörmüyorum.’

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.