Ünlü CEO’dan resim sergisi

Ünlü CEO’dan resim sergisi

İş dünyasının tanınan CEO’su Yurdaer Kahraman’ın ilk kişisel resim sergisi; ‘Işığın Vizyonları / Visions of Light’, 20 Eylül - 6 Ekim 2019 tarihleri arasında Uniq Gallery’de sanatseverlerle buluşacak

Kariyerinde başarıları ve vizyoner çalışmalarıyla tanınan, 2018 Perakende Güneşi Ödülleri’nde En Başarılı Profesyonel Yönetici Ödülü’nün sahibi olan Fiba Commercial Properties’in (FibaCP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, ilk kişisel resim sergisinde tuval üzerine yaptığı akrilik çalışmalarla ışığın vizyonunu fırça darbelerine taşıyor. 

 

TUVALE YANSIYANLAR

 

Serginin Küratörü Inger Ayhan, “Yurdaer Kahraman'ın resimleri, resimde insan elinin yeteneği ile insancıl ruhun zaferidir. Bu sergide gerçek bir resim Rönesans’ı ve kalabalıktan ayrılmış yeni bir ressamı göreceğinize inanıyorum. 2018 kışı ve 2019 bahar ayları boyunca ortaya çıkan bu çarpıcı resimler, Yurdaer Kahraman’ın geniş vizyonunu tuval üzerine yansıtıyor. Yaratıcı bir kaynaktan gelen sırları ortaya çıkaran resimler adeta renkli doğumları, dinamizmi anlatan bir müzik gibi...” dedi.  

 

İlk kişisel sergisini açmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren iş adamı Yurdaer Kahraman, “Yaklaşık bir yıllık bir yolculuğun sonunda ortaya çıkan yansımaları paylaşabilmek çok güzel bir duygu. Hayatta karşılaştığımız fırsatları hızla yakalamak ve uygulamak gerçekten çok önemli. Bu sergide bu düşünce biçimi ile hareket etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

 

Yurdaer Kahraman kimdir?

Lisans eğitimini Almanya'da Duisburg - Essen Üniversitesi'nde tamamlayan Yurdaer Kahraman, 2013 yılında Fiba Grubu bünyesine katıldı. 20 yılı aşkın ticari gayrimenkul ve yönetim tecrübesine sahip Kahraman, dünya genelinde; Batı, Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Çin’in de dâhil olduğu 18’i aşkın ülkede görev aldı.

Fiba Gurubu’na katılmadan önce bir Alman alışveriş merkezi geliştirme ve yönetim şirketinde 13 yıl süre ile farklı pozisyonlarda çalışan Kahraman, yeni ve mevcut pazarlarda iş geliştirme, birleşme ve satın alma, kiralama, işletme ve alışveriş merkezi yönetimi ve portföy yönetiminden sorumlu oldu.

Ana dilleri olan Türkçe ve Almanca’nın yanı sıra İngilizce, Fransızca ve İtalyanca konuşan Kahraman aynı zamanda, Türk Alışveriş Merkezleri Konseyi (AYD), Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ISCS), Kentsel Arazi Enstitüsü (ULI) ve Alp Alkas Perakende ve Emlak Merkezi (AA PGM) Danışma Kurulu üyesidir.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.