Ünlü ekonomist Dr. Ramazan Kurtoğlu tarih verdi! ABD karışacak

Ünlü ekonomist Dr. Ramazan Kurtoğlu tarih verdi! ABD karışacak

Ekonomist ve akademisyen Dr.Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan ABD'de yaşanan Kongre Baskınına ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu.

ABD'de yapılan Başkanlık seçimlerinde yenilgiyi kabul etmeyen ABD Başkanı Donald Trump 6 Ocak 2021 tarihinde destekçileri ile birlikte Washington DC'te bir miting düzenledi. Trump mitingde, seçimlerde hile olduğunu yineledi ve taraftarlarına direnme çağrısında bulundu.

Washington’a akın eden göstericiler, miting sonrasında Biden'ın başkanlığı için oylamanın yapılacağı Kongre binasına doğru ilerlemeye başladı ve resmen kongre binasına baskın gerçekleştirdi.

6 Ocak’ta yaşanan bu Kongre baskını sonrası başlayan kaotik ortam tüm gerginliği ile devam ederken Ekonomist ve akademisyen Dr.Ramazan Kurtoğlu'ndan konuya ilişkin çarpıcı bir yorum geldi.

Kurtoğlu, özellikle Mart ve Nisan ayları içerisinde ABD'nin daha da karışacağını iddia etti.

 

Bu iddiasını sosyal medya hesabından paylaşan Kurtoğlu şunları söyledi:


 

'Biden veya Trump, hangisi olursa olsun ABD karışacak. Özellikle 4 Mart-10 Nisan arasına dikkat! Pentagon ters köşe yapabilir. ABD'de üçlü yönetim vardır: Başkan - Kongre - Pentagon. Başkanlık hala kaygan zeminde. ABD'de ki kavga Ulusalcı-küreselci kavgası. Bu kavga Dünyaya yansıyacak.'

 

hhhhhhhhhh.JPG

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.