Ünlü ekonomistten bomba iddia! İşte doların 12 liraya düşeceği tarih

Ünlü ekonomistten bomba iddia! İşte doların 12 liraya düşeceği tarih

Ekonomist Evren Devrim Zelyut ve Remzi Özdemir dolar kuruyla ilgili edindiği kulis bilgilerini açıkladı.

Son günlerde yeniden yükselmeye başlayan dolar kuru tüm vatandaşları korkuturken ekonomist Evren Devrim Zelyut edindiği kulis bilgilerini YouTube kanalı üzerinden kamuoyuna açıkladı.

Zelyut, görüştüğü bir siyasetçinin kendisine 6 Kasım'da erken seçim olacağını ifade ettiğini söyledi. Zelyut seçimi muhalefetin kazanması halinde dolar kurunun kısa vadede 12-13 lira bandına düşeceğini iddia etti.

Ekonomist Remzi Özdemir de İYİ Parti ekonomi kurmayı Prof. Dr. Bilge Yılmaz'ın uluslararası fonlar ile görüştüklerini seçimi Millet İttifakı'nın kazanması halinde kısa vadede 60 milyar doların Türkiye'ye giriş yapacağını kendisine söylediğini vurguladı.

 

MALİYE KESENİN AĞZINI AÇACAK


Evren Devrim Zelyut'un iddiaları şu şekilde:

 

“Çok kıymetli siyasetçi abimden edindiğim bilgiler oldu. Bana şunu söyledi: 'Kasım ayında hatta tarihini de verdi 6 Kasım'da seçim var. Maliye kesenin ağzını açacak. Ağustos-eylül gibi EYT çıkacak. Bankaların itirazı var. Süper bono tarzı bir şey değil. '17-18 arasına dikkat edin' dedi. 'Orada KKM'ye (Kur korumalı mevduat) ekstra faiz örtülü operasyon olabilir'

Seçim kazanıldıktan sonra Türkiye'de totaliter ve kendi bildiğini okuyan bir yapının gitmesi münasebetiyle büyük sermaye girişleri ve dünyanın teveccühüyle dolar yağacak. Türkiye'ye. Kurun 12-13 seviyesine düştüğünü göreceğiz' Hepsi bu yıl içinde olacak işler."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum