Ünlü gazeteci kaynağım sağlam diyerek açıkladı! Erdoğan, kime İstanbul için 'Hazırlan' talimatı verdi?

Ünlü gazeteci kaynağım sağlam diyerek açıkladı! Erdoğan, kime İstanbul için 'Hazırlan' talimatı verdi?

Yerel seçim çalışmalarının hız kazandığı bu günlerde en önemli illerden biri olan İstanbul için AK Parti’den önemli bir hamle geldi. Kulisleri hareketlendiren son bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul için bir isme 'Hazırlan' talimatı verdi.

Genel seçimlerin ardından tüm partiler önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalara başladı. Yerel seçimler için önemli görülen ve kaybetmenin seçenek olmadığı şehirlerden çıkarılacak adaylar da merak konusu oluyor.

AK Parti’den İBB başkanı adayının kim olacağı da büyük merak konusu olmakla beraber daha önce kulislerden eski bakanlardan Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu ve mevcut Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın adları geçiyor.

Geçtiğimiz günlerde ise Süleyman Soylu'nun İstanbul'a aday olabileceği bilgisi sızmıştı.


"BAŞKA İSİMLER VAR"

 

Mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden aday olması durumunda karşısına çıkacak olan AK Parti adayı kulislere sızdı. Süleyman Soylu'nun adaylık olasılığının değerlendirildiği Sözcü TV'de gazeteci Deniz Zeyrek, "Başka isimler var" diyerek kulislerdeki son bilgileri paylaştı.

 

“ERDOĞAN'DAN O İSME ‘HAZIRLAN’ TALİMATI”

 

Murat Kurum ve Adil Karaismailoğlu'nun adaylığı "çok istediğini" dile getiren Zeyrek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hazırlan" talimatı verdiğini öne sürdüğü ismi paylaştı. Zeyrek'in iddiasına göre o isim, İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla sık sık gündeme gelen Tevfik Göksu.

 

Zeyrek, iddiasını şu sözlerle paylaştı:

 

"En yakın olan, ki ben Cumhurbaşkanının da kendisiyle konuşup 'Hazırlan' dediğini öğrendim. Şu andaki Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya, Cumhurbaşkanı 'Hazırlan sen' demiş, sağlam bir kaynaktan duydum."


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.