Ünlü iş adamı hayatını kaybetti

Ünlü iş adamı hayatını kaybetti

Türk iş dünyasının önemli isimlerinden olan ünlü iş adamı hayatını kaybetti. İşte acı haberin ayrıntıları;

Türk iş dünyası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Ekrem Basmacı’nın ölüm haberiyle sarsıldı.

tobb-nejat-ekrem-basmaci--siyaset-cafe.jpg

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu eski üyesi, Ticaret Borsaları Konseyi eski Başkanı ve İstanbul Ticaret Borsası Onursal Başkanı Nejat Ekrem Basmacı hayatını kaybetti.

97 yaşında vefat eden duayen iş adamının ölümünden derin üzüntü duyan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajda şu satırlara yer verdi:

“İstanbul Ticaret Borsasının Onursal Başkanı Nejat Ekrem Basmacı’nın vefatını büyük bir üzüntü ile haber almış bulunuyoruz. Aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu eski üyesi, Ticaret Borsaları Konseyi eski Başkanı olan Nejat Ekrem Basmacı’nın vefatı başta Borsamız olmak üzere tüm iş âlemini yasa boğmuştur. Nejat Ekrem Basmacı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Onursal Başkanımız Nejat Ekrem Basmacı'nın cenazesi 20 Mayıs 2018 Pazar günü öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak ve Karacaahmet Mezarlığına defnedilecektir."

Nejat Ekrem Basmacı, 20 Mayıs Pazar günü son yolculuğuna uğurlanacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.