Ünlü isimlerden rapçi Şanışer'in 'Susamam' şarkısına destek

Ünlü isimlerden rapçi Şanışer'in 'Susamam' şarkısına destek

18 rapçiyle bir araya gelerek "Susamam" adlı sosyal sorumluluk şarkısı yapan rapçi Şanışer'e binlerce kullanıcı ve ünlü isimlerden destek geldi.

Asıl adı Sarp Palaur olan Şanışer, 18 rapçiyle bir araya gelerek yaptığı "Susamam" adlı şarkı 24 saat dolmadan, YouTube'da 2 milyon izlemeye ulaştı.

Şarkısını sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendiren Şanışer, toplumsal sorunları ele aldı.

Şanışer'in yeni şarkısı sosyal medyada da kısa sürede gündem oldu ve binlerce kullanıcı ve ünlü isimler şarkıya övgü yağdırdı.

saniser-siyasetcafe.jpg

14 dakika 54 saniye süren şarkıda müzisyenler sırasıyla, Doğa, Kuraklık, Hukuk, Adalet, Türkiye, İstanbul, Eğitim, Sorgulamak, Kadın Hakları, Hayvan Hakları, Gurbet, İntihar, Faşizm, Sokak, Trafik başlıklarıyla ayrılan bölümlerde eleştirilerini seslendiriyorlar.

ÜNLÜ İSİMLER DE EŞLİK ETTİ

Şanışer'e şarkısında Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Defkhan, Aga B, Mirac, Mert Şenel ve Kamufle adlı sanatçılar eşlik etti.

BİNLERCE DESTEK MESAJI GELDİ

Şanışer'in toplum meselelerini işlediği şarkısına ünlü isimlerden de destek gecikmedi. gonca Vuslateri, Celil Nalçakan, Hayko Cepkin gibi isimler Twitter hesaplarından şarkıya destek oldu. Şişli Belediyesi de 'Susamam' isimli şarkının sözlerini paylaştı.

destek-siyasetcafe.jpgdestek-siyasetcafe77.jpg

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.