Ünlü köftecide büyük skandal: Millete eşek eti yedirmişler!

Ünlü köftecide büyük skandal: Millete eşek eti yedirmişler!

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın açıkladığı listede ünlü gıda üreticilerinin isminin olması büyük bir skandal olarak dikkat çekti. Tek tırnaklı hayvan etini kullanan firmalar arasında ünlü köftecinin adı da var.

Tarım ve Orman Bakanlığı, insanların hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve satan firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve seri numarasını içeren bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Şanlıurfa başta olmak üzere Bakanlık tarafından yapılan incelemeler sonucu et ve et ürünleri satan yerler, restoranlar, kebapçılar mercek altına alındı.

Ortaya çıkan sonuçlarda ürünlere at eti, domuz eti, tek tırnaklı eti, sakatat vb. şeylerin karıştırıldığı saptandı. Dahası bu firmalar ve restoranlar arasında Sultanahmet Köftecisi de bulunuyor

 

Bakanlığı taklit ve hileli ürünler listesini açıkladı! O listede Sultanahmet köftecisinin de ismi var. Listede Sultanahmet Köftecisinin ürünlerinde “Tek Tırnaklı Eti” kullandığı yazıyor. (At, Eşek, Domuz)

İşte liste liste insan sağlığını tehdit eden, hileli et ve et ürünleri satan o firmalar ve restoranların bazıları:

 

sultanahmet.JPG

İlgili haberler:

Migros'da satılan ünlü markanın salam ve sucuğunda domuz eti çıktı

migros-001.JPG

sagligi.jpg

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum