Ünlü manken Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzü bir daha eski haline dönmeyebilir

Ünlü manken Tuğba Altıntop köpek saldırısına uğradı! Yüzü bir daha eski haline dönmeyebilir

Ünlü manken Tuğba Altıntop, İstanbul Şile'de köpek saldırısına uğradı. Yüzünden ağır şekilde yalanan Altıntop apar topar hastaneye kaldırıldı.

Ünlü manken Tuğba Altıntop, İstanbul Şile'de saldırıya uğradı. Arkadaşlarıyla gezmeye gittiği Şile'de bir köpeğin saldırısına uğrayan Altıntop'un yüzünde ciddi yaralar meydana geldi.

Altıntop'un yüzü tanınmaz hale gelirken, olay anından sonra çekilen fotoğraflar saldırının boyutunu gözler önüne serdi. Altıntop yüzünün birçok bölümünden defalarca ısırılırken, yaraların oldukça derin olduğu ifade edildi.


YÜZÜ DÜZELMEYEBİLİR


Kanlar içinde hastaneye kaldırılan Altıntop'a acil şekilde müdahalede bulunuldu, açık yaraları kapatılan eski mankene onlarca dikiş atıldığı öğrenildi.

 

ere-059.jpg

 

1996'da Miss Turkey güzeli seçilen Altıntop, 2 çocuğunun babası olan şarkıcı Rafet El Roman ile nikah masasına oturmuştu. Altıntop'un yüzünün eski haline gelip gelmeyeceğine beklemek gerektiğini özellikle belirten hastane kaynakları, öncelikle Altıntop'un yaralarının kapanmasını bekleyecek.

Altıntop'un kas ve mimik kaybı olmaması için fizik tedavi ve bir dizi estetik tedavi göreceği ifade edildi.

 

asasasa-022.jpg


"ARADIM SESİNİ DUYDUM"


Altıntop’un yakın arkadaşlarından biri olan Simge Tertemiz, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile “İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken… Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.