Ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti! Hüseyin Elmalıpınar kimdir?

Ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar hayatını kaybetti! Hüseyin Elmalıpınar kimdir?

51 yaşındaki ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kariyeri boyunca birçok dizi ve film projesinde rol alan ancak 2009 yılında yayınlanan Kolpaçino filminde canlandırdığı 'Hüseyin' adındaki kabadayıyı  rolüyle hafızalara kazınan Hüseyin Elmalıpınar'dan acı haber geldi. 51 yaşındaki Hüseyin Elmalıpınar geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul Şişli’de ikamet eden ve bugün rahatsızlanan ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.

 

HÜSEYİN ELMALIPINAR KİMDİR?


Hüseyin Elmalıpınar 23 Mart 1971 yılında Ankara'da doğdu. Ünlü oyuncu,1995 yılında dizi oyunculuğuna başladı. İlk kez Çiçek Taksi dizisinde oynadı. 2009'da Kolpaçino filminde, Hüseyin adındaki bir kabadayıyı canlandırdı. 2005-2007 yılları arasında ise Acı Hayat dizisinde, önce "Terzi"nin, daha sonra "Mehmet Kosovalı"nın sağ kolu olan "Numan" karakterine hayat verdi. Hüseyin Elmalıpınar, 2007 yılında gösterilen Kutsal Damacana filminde küçük bir rol aldı fakat bu filmde unutulmayacak bir repliğe imza attı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.