Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un ailesi depremde mahsur kaldı

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un ailesi depremde mahsur kaldı

EGO dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem sonrası Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ailesi için yardım çağrısında bulundu.

Türkiye'de son yılların en büyük depremlerinden biri meydana geldi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem Gaziantep, Malatya, Hatay, Adana, Mersin, Osmaniye, Adıyaman, Şanlıurfa, Diyarbakır çok şiddetli bir şekilde hissedildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki depremde ailesi enkaz altında kalan oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Anneannesini yürüyemediğini ve binada mahsur kaldığını söyleyen oyuncu, "Yardımcı olabilecek var mı?" diye çağrıda bulundu.

Yer Gök Aşk, Lale Devri, Ulan İstanbul ve Kırmızı Oda gibi dizilerdeki rolleriyle tanınan ve son olarak EGO dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk, Kahramanmaraş'taki 7.4 şiddetindeki deprem sonrası Antakya'da bulunan vatandaşlardan yardım istedi. Melisa Aslı Pamuk apartmanın ne durumda olduğunu bilmediklerini vurguladı.

 

''ANNEANNEM VE TEYZEM BİNADA MAHSUR KALDI''

 

Melisa Aslı Pamuk sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

"Anneannem yürüyemiyor, hasta… Teyzem ile birlikte binada mahsur kaldılar. Apartman ne durumda bilmiyoruz, bölgede yardımcı olabilecekler var mı? 75.yıl Bulvarı no.10 Cem apt 4'ü kat Antakya."

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı güzel oyuncuya paylaşımlarıyla destek verdi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.