Ünlü oyuncudan AK Parti'li Ünal'ın Aşk 101 dizisi yorumuna cevap!

Ünlü oyuncudan AK Parti'li Ünal'ın Aşk 101 dizisi yorumuna cevap!

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, AK Parti'li Mahir Ünal'ın Aşk 101 dizisi yorumuna tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Cüneyt Özdemir'in programında Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinin ilk versiyonunda Osman karakterinin eşcinsel olarak kurgulandığını söyledi.

Ünal'ın bu sözlerine ilk yanıt dizide Kerem karakterini canlandıran Kubilay Aka'dan geldi.

Twitter hesabından Ünal'ın sözlerine cevap veren Aka, "Yıl olmuş 2020, bir yanda cinsiyetçilik yapanlar, diğer yanda senaryolarla ilgili yalan haberler. Sevgili büyüklerim, bu ülkede her gün kadına ve hayvanlara tecavüz ve şiddet uygulanıyor. Hangisi daha çok yakışıyor? Biraz anlayış" dedi.

 

NE OLMUŞTU?

 

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal Netflix dizisi Aşk 101 hakkında, "Şöyle bir şey oldu geçtiğimiz günlerde Netflix bir dizi istedi, dizinin senaryosu hazırlandı. Dizi bir eşcinsel hikayesiydi ve orada Osman isminde bir eşcinsel üzerinden yerli yapım firmasına bir dizi yapım teklifi verdi. Bu normal bir şey diyebilirsiniz. Ama Almanya'da, Fransa'da Hollanda'da ya da ABD'de, bir eşcinsel kendi özel hayatını yaşar. Ama gazete almaya gittiğinde eğer yanında çocuk edindiği ya da kendi çocuğu da olabilir, gazete bayisine gittiğinde bir cinsel içerikli film dergisinin poşet içinde satılmamasına tepki gösterir" demişti.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.