Ünlü oyuncudan bomba açıklamalar

Ünlü oyuncudan bomba açıklamalar

İş hayatına yön veren kuruluşları buluşturan “Kolejli İş Dünyası Zirvesi” sevilen oyuncu Nergis Kumbasar’ı ağırladı. Kumbasar toplantıda önemli açıklamalar yaptı

Genç yaşından itibaren oyunculuk mesleğine ilgi duyduğunu söyleyen Nergis Kumbasar; Haluk Bilginer, Ahmet Mümtaz Taylan ve Levent Ülger gibi isimlerin oyunculuk gelişiminde etkili olduğunu söyledi.

 Oyunculuğun çok zor bir sektör olduğunu belirten Kumbasar, “Oyunculuk çok geniş bir kavram. Bu sektörde emin adımlarla ilerlemek altın kural. Camiada sonradan unutulan çok isim var. Amaç, vurgun yapmak olmamalı. Doğru yönlendirme ve adımlarla ilerlenmeli.

Türk dizilerini değerlendirecek olursam; kendim de senaryo yazdığım için şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Türk dizilerinde senaryo sıkıntısı var. Taklit olayını bitirmemiz gerekiyor. Her şeyi çok hızlı tüketiyoruz” dedi.

Mankenlik yapabilmek için Milli Eğitim Bakanlığı’ndan mankenlik diploması alan Nergis Kumbasar, “Eskiden mankenlik yapmak için diplomanın önemi çok büyüktü. Üniversite eğitimimi yarıda bıraktım ve mankenliğe başladım. Giyim tarzımız şimdiki gibi standartları olan bir durumda değil gayet doğaldı. Şimdi herkes bakımlı, herkes Kim Kardashian” açıklamasını yaptı.

 

Siyasetcafe.com

1510209601__agl8819.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.