Ünlü oyuncunun paylaştığı mesaj şok etti: Bana tecavüz etmek istiyor

Ünlü oyuncunun paylaştığı mesaj şok etti: Bana tecavüz etmek istiyor

Ünlü oyuncunun twitter paylaşımı şok etti. Kendisini sürekli taciz eden sapığı ile başa çıkamayanınca ifşa etmeye karar veren Yasemin Allen bunu twitter hesabından paylaştı.

Kendisini sürekli taciz ettiğini iddia ettiği kişiyi ifşa etmek için sosyal medyayı kullanan ünlü oyuncu Yasemin Allen’in mesajı şok etti.

"Bu adam bana tecavüz etmek istiyor" mesajını instagram 'da hikaye bölümünde paylaşım yapan 30 yaşındaki güzel oyuncu,

"Şu adam bana uzun zamandır tecavüz etmek istediğiyle alakalı e-mailler atıyor, mail yoluyla taciz ediyor. Tip aşağıda. Tanıyan varsa haberiniz olsun, sapıktır"  mesajını yazdı.

yasemin-1.JPG

Aynı mesajı twitter hesabından da paylaşan Allen, daha sonra bu twiti kaldırdı.

yasemin-2.JPG

Bazı takipçileri "engelle gitsin" diyerek Yasemin Allen'a tavsiyede bulundu.

"Engelle gitsin yazacaksanız yazmayın. Engelledim zaten. Her gün atıyor neredeyse, bu adamın gerçekten tanıdığı kadınlara ne yapabileceği konusunda endişeliyim ve uyarmak istedim"

 

yasemin-3.JPG

açıklaması ile bu mesajlara tepki gösterdi.

 

yasemin-rsm.JPG

 

YASEMİN KAY ALLEN KİMDİR

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır. Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti. Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesi'nin sinema televizyon bölümünden burs kazandı. On sekiz yaşında Türkiye'ye dönüp Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

 

yasemin.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.