Ünlü tavuk restoranında skandal! Tuvalette c*nsel ilişkiye girdiler

Ünlü tavuk restoranında skandal! Tuvalette c*nsel ilişkiye girdiler

26 ülkede nam salan ünlü tavuk restoranında bir çift c*nsel ilişkiye girerken yakalandı.

Afrika'nın ünlü Peri-Peri sosuyla Portekiz usulü pişen tavuklarıyla 26 ülkede nam salan Nando's'un İngiltere'deki şubesinde bir çiftin uygunsuz davranışı skandal yarattı.

Çift, restoran çalışanı tarafından tuvalette cinsel ilişkiye girerken yakalandı

Olayın görgü tanığı Görgü tanığı Sarah Watson, The Sun gazetesine verdiği röportajda, çiftin rahatlığı karşısında şoke olduğunu ve olanlara inanamadığını söyledi.unlu-tavuk-restoraninda-skandal-siyasetcafe.jpg

Sarah Watson olayı şöyle anlattı:

"Arkadaşım Robyn ve ben Nando'daki Fountain Park'ta oturuyorduk ve bu çift tuvaletin hemen önünde duvara karşı öpüşmeye başladı, sonra istemsiz şekilde ikisini de izledik, erkekler tuvaletine yürüdüler. Uzun süre çıkmadılar. Arkadaşım Robyn çalışanlardan birini uyardı, daha sonra yöneticiye gidip kontrol etmesi için bir erkek personeli tuvalete yönlendirmesi gerektiğini söyledi.

HERHANGİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Arkadaşım, ben ve çalışanların hepsi o anda kapıya bakıyordu. Bir personel içeri girdi. Yaklaşık 5 dakika sonra, apar topar tuvaletin dışına çıktılar ve ikisi de kahkaha atıyordu.

İçeri giren personel çiftin çıktığı kabinde yerde kullanılmış bir prezervatif buldu. İşletme Nando's ise konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

unlu-tavuk-restoraninda-skandal-siyasetcafe7.jpg

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.