Ünsal Ban hakkında savcılığın itirazı sonucu tutuklama kararı çıkarıldı! Gözaltına alındı

Ünsal Ban hakkında savcılığın itirazı sonucu tutuklama kararı çıkarıldı! Gözaltına alındı

Dün ev hapsi kararıyla serbest bırakılan Ünsal Ban hakkında kaçma ve delilleri karartma şüphesiyle savcılığın yapmış olduğu itiraz sonucu yakalama kararı çıkartıldı ve Ban gözaltına alındı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan THK Üniversitesi eski Rektörü Ünsal Ban hakkında, savcılığın itirazı sonucu yakalama kararı çıkarıldı.

 

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILMIŞTI


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı kararı bulunan Ünsal Ban'ın deniz yoluyla yurt dışına kaçacağı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Ban, Muğla'nın Milas ilçesinde kendisine ait olmayan bir araçla seyir halindeyken polis ekiplerince yakalandı. Boşanma aşamasındaki eşine ait kişisel verileri organize suç örgütü lideri ile paylaşma, tehdit ve şantaj suçlamaları bulununan Ban, Muğla'nın Milas ilçesinden Ankara'ya getirildi.

 

BAN SERBEST BIRAKILDI


Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliğine götürülen Ban ve beraberindeki 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

Şüpheliler, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdikten sonra sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Ban 'Konutu terk etmeme', şoförü Ahmet K. baldızı Zeynep Naz H. ve diğer şüpheli ise farklı adli kontrol şartı hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.