Ürdün Prensi'nden Türk şarkıcıya inanılmaz teklif! 10 dakika için...

Ürdün Prensi'nden Türk şarkıcıya inanılmaz teklif! 10 dakika için...

28. yaş gününü kutlayacak olan Ürdün Prensi Hüseyin Bin Abdullah'tan ünlü şarkıcıya 100 bin dolarlık teklif geldi.

Ürdün Kralı Abdullah’ın en büyük oğlu olan Veliaht Prens Hüseyin Bin Abdullah'tan Türk şarkıcı Atiye'ye dudak uçuklatan bir teklif geldi.

Sarayda 28. yaş gününü kutlamak için hazırlıklar yapan Veliaht Prens Hüseyin Bin Abdullah, ünlü şarkı Atiye'nin kapısını çaldı. Atiye'ye 100 bin dolar teklif eden Veliaht Prens Hüseyin Bin Abdullah henüz olumlu cevap almazken şarkıcı Atiye ise teklif karşısında çok şaşırdığını açıkladı.

 

10 DAKİKA İÇİN 100 BİN DOLAR

 

1988 Almanya doğumlu olan Deniz Atiye Yılmaz Hollandalı bir anne ile Hataylı babanın kızı olarak dünyaya geldi. Arap asıllı olan Deniz Atiye Yılmaz, doğduğu şehir olan Bremen'de ilk müzik ve dans eğitimini aldı. Piyano çalmayı öğrenen Deniz Atiye Yılmaz 8 yaşında ailesi ile birlikte Almanya’dan Amerika Birleşik Devletleri’ne taşındı. Yılmaz ailesi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki hayata uyum sağlayamayarak 6 ay sonra İzmir'e taşındı. İzmir'de bir sür yaşayan Deniz Atiye Yılmaz yeniden Almanya'ya dönerek orada eğitimine devam etti. Bremen'de şan dersleri alan Deniz Atiye Yılmaz 2008 yılında yeniden Türkiye'ye gelerek yeniden İzmir'e yerleşti. İstanbul'da yaşayan genç şarkıcı başarıları ile adından söz ettirirken Veliaht Prens Hüseyin Bin Abdullah'tan aldığı teklifle yeniden gündem oldu.

 

dvdvdv-003.jpg

 

VELİAHT PRENS'İN TEKLİFİNE ATİYE'NİN KENDİSİ KADAR ÜNLÜ EŞİ NE DEDİ?

 

Deniz Atiye Yılmaz, Veliaht Prensi Hüseyin Bin Abdullah'tan gelen teklifin çok cazip olduğunu ama henüz bir karar vermediğini belirtti. Deniz Atiye Yılmaz 2018 yılında Almanya'da en az kendisi kadar ünlü olan prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile evlendi. Erol Sebebci ile evli olan Deniz Atiye Yılmaz'ın 2019 yılında Almanya'da Ferah Feza adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Erol Sebebci ve Deniz Atiye Yılmaz çiftti magazinlerden uzak bir birliktelik yaşıyorlar. Erol Sebebci'nin Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin Bin Abdullah'tan gelen teklif konusunda ne dediği de merak ediliyor.

 

ÖZEL PARTİ İÇİN ATİYE'DEN NE İSTEDİLER?

 

Ya Habibi, Salla, Dalgana Bak, Kal, Yetmez gibi şarkıları ile ünlenen popçu Atiye'ye Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin Bin Abdullah sarayda düzenlenecek olan 28. yaş günü partisinde 2 şarkı söylemesi ve darbuka çalması karşılığında 100 bin dolar teklif etti. Yeni yaşını kutlama hazırlıkları yapan Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin Bin Abdullah'ın bu teklifinin kendisini çok şaşırttığını söyleyen Atiye teklifin cazip olduğunu ama karar vermediğini açıkladı.

Hataylı Arap asıllı bir babanın kızı olan Deniz Atiye Yılmaz, Türkiye'de hem darbuka çalan, hem dans eden hem de şarkı söyleyen tek sanatçıdır. Babasının Arap kökenli olmasından dolayı Arapça bilen Atiye Ortadoğu ülkelerinde de Türkiye'deki kadar ünlü bir şarkıcı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.