Uyarıyoruz! Fırat Çakıroğlu'nun şehit olduğu üniversitede bir PKK tehditi daha...

Uyarıyoruz! Fırat Çakıroğlu'nun şehit olduğu üniversitede bir PKK tehditi daha...

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun şehit edildiği Ege Üniversitesinde (EÜ) görevli doçent Serkan Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tehdit edildiğini ve masasının üzerine mermi çekirdeği bırakıldığını ifade etti.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 5 yıl önce Ege Üniversitesinde (EÜ) PKK sempatizanları tarafından öldürülmüştü.

Çakıroğlu'nun şehit edildiği Ege Üniversitesinde (EÜ) görevli doçent Serkan Acar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tehdit edildiğini ve masasının üzerine mermi çekirdeği bırakıldığını ifade etti.

 

Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öğretmenliğini de yapan Serkan Acar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

 

'Bugün saat 14.35'te Rusya Tarihi dersini anlatmak üzere Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin 1303 numaralı dershanesine gittim. Masamın üzerine bir mermi çekirdeği bırakılmıştı. Ders çıkışında durumu resmi bir yazıyla idareye bildirdim. Yarın da İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağım. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Fakat şu bilinsin isterim; hayatım boyunca hiç kimseye boyun eğmedim, bundan sonra da eğmeyeceğim! Başkanı olduğum Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı, merhum Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun kanının kahpeler tarafından akıtıldığı kürsüdür. Kısacası; olacak olan olur. FETÖ'nün köpeklerine, kahpe döllerine sesleniyorum: Beni buradan asla kaçıramayacaksınız'

 

serkan-acar-siyasetacafe.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.